Arrangemang

Nå längre med företaget!

Publicerat 22 september 2011 | Av |

Hur gör jag för att nå framgång i mitt företagande? Hur gör jag för att våga tänka stort utan att ta mig vatten över huvudet? På onsdag 28/9 vill vi inspirera dig att lyfta blicken, vidga vyerna och nå längre!

– Tänk stort direkt och välj dina kunder, säger Carina Sundqvist i kvällens föreläsning där hon berättar hur du kan tänka för att skapa tydlighet och succé i företagandet. 

Carina är byggnadsantikvarie och kulturentreprenör och driver sedan 4 år tillbaka företaget Inspirationsbyrån med säte i Göteborg. Hon har framgångsrikt omvandlat sina värderingar till konkreta affärsidéer och är främst känd för koncepten Walking Dinner och Fyrsafari.

Hon menar att större perspektiv ger oss en bättre överblick som i sin tur gör det lättare att ta bättre beslut, se komplexa sammanhang och hitta nya lösningar på utmaningar.

Under  Stadsbibliotekets föreläsning delar Carina med sig av sina personliga erfarenheter som egen företagare. Genom att ta sig själv som exempel får du konkreta råd som du kan ha nytta av i ditt företagande.

Välkommen till Stadsbiblioteket Göteborg onsdag 28/9 i Lorensbergshörnan kl 18.
Fri entre
!

För mer information kontakta:
Anna Sandkvist, bibliotekarie, Stadsbiblioteket Göteborg
Telefonnummer 031-368 33 83
E-postadress: anna.sandkvist@kultur.goteborg.se

Kommentarer inaktiverade.