Facklitteratur, Skönlitteratur, Tillbyggnaden
Foto: Sanja Gjenero

Foto: Sanja Gjenero

En efterlysning…

Publicerat 28 april 2012 | Av |

På Göteborgs Stadsbibliotek som nu är stängt för en till- och ombyggnad fanns högst upp i huset en internationell avdelning, en språkavdelning och en hörna dit folk gick för att träna på olika språk, språkträffar. I den här delen av huset satt det ofta mycket folk som vi nu skulle vilja komma i kontakt med för att berätta…

…att planeringsarbetet snart är till ända och att det är dags att öppna dörren till Stadsbiblioteket Global. Den 2 maj är du välkommen att upptäcka litteratur på många olika språk.

Global är en satsning och vänder sig till alla göteborgare, men vi tror att de flesta som kommer att besöka oss har ett gemensamt intresse för språk. Vi har med gemensamma krafter samlat böcker som vi tror kan locka dig som läser obehindrat på ett eller flera språk, men vi har också tänkt på alla er göteborgare som skulle vilja lära er ett nytt språk. Här finns språkkurser och lättlästa böcker.

Tycker du att det här låter intressant? Då är du välkommen att besöka oss på Norra Hamngatan i Göteborgs Stadsmuseums lokaler.

Tänk på att det alltid finns mer att utforska, så tveka inte att ta kontakt med någon av bibliotekarierna så hjälper vi dig att hitta böcker på de språk som du vill läsa.

Välkommen!

Stadsbiblioteket Global

Kommentarer inaktiverade.