Arrangemang

Upphov: Mia Herman.

Detta evenemang har varit och är inte längre aktuellt.

Open mic

Publicerat 17 januari 2017 | Av |

Open mic är en öppen scen för unga och ett samarbete mellan Fritid centrum och Dynamo, Göteborgs stadsbiblioteks ungdomsavdelning. Samarbetet har pågått sedan hösten 2014 och fortsätter nu in i 2017. Så välkomna att stå på scen eller som publik. Eller båda.

Nervositet, svettiga händer och lite knäsvag. Det har alla känt någon gång när de skall framföra något framför en publik eller en grupp människor de inte känner.

Miriam Bryant, Brynolf & Ljung och Liam har alla varit nybörjare någon gång. De har också tvivlat på sin talang, varit nervösa för att ställa sig på scen och rädda för vad folk skall säga. De tog till slut steget upp på scenen och fick uppleva hur roligt och uppmuntrande det var att få ta emot applåderna. De har också fått känna hur självförtroendet växer när man får uppskattning för det man arbetat med så länge.

Sitter du där hemma med texter ingen fått höra, låtar du knåpat på sedan du var liten eller trolleritricks endast dina närmaste fått ta del av? Du är inte ensam! Vi vet att det finns många unga som sitter och skapar på egen hand eller med sina närmsta vänner. Du kanske vill visa upp dina skills men inte vet vart du skall vända dig för detta eller så har du kanske aldrig uppträtt för andra förut för att det känns nervöst.

Nu drar Open Mic igång igen! Scenen som är öppen för alla – vad vill just du framföra inför publik? Open Mic är ingen tävling utan en plats där du kan prova att stå på scen för första gången eller hålla igång din scenvana.

Så om du sjunger eller dansar, vill läsa en dikt eller trolla så vill vi gärna höra av dig. Scenen är öppen för dig och dina vänner, utan jury eller uttagningar. Oavsett om du är nybörjare eller mer erfaren finns en plats för dig – atmosfären är tillåtande, positiv och stöttande. Föranmälda har förtur till scenen men du är också välkommen att bara komma dit och anmäla dig på plats eller supporta. På plats finns tekniker, mickar och lineboxar. I övrigt får du ta med den utrustning du behöver.

 En anmäler sig till jerker.forsberg@centrum.goteborg.se .

Kommentarer inaktiverade.