Arrangemang

HeatOn. Foto: Felix Frank

Detta evenemang har varit och är inte längre aktuellt.

HeatOn – Livet på spel

Publicerat 25 september 2017 | Av |

Namnet Emil Christensen känner en del igen men om man istället säger HeatOn så är han känd för miljoner människor över hela världen.

HeatOn legenden inom Counter-Strike. HeatOn som vunnit allt som går att vinna, grundat laget Ninjas in Pyjamas (som han nu coachar) och är invald i e-sportens Hall of Fame i Köln. I våras kunde tittarna se honom i SVT:s Mästarnas mästare och han har precis startat upp en gymnasieutbildning för e-sportare.

Det är en lång resa från Kärrtorps IP, där planen var att bli ishockeyproffs, till att bli internationell megastjärna, men så har Emil också haft en krokig väg dit. Om hänsynslösa managers, vikt- och missbruksproblem och om att slå sig i lag med sin värsta fiende berättar Emil i boken HeatoN – Livet på spel.

Till stadsbiblioteket kommer Emil Christensen för att berätta om boken, om vägen till toppen, om uppväxten i en av Stockholms lugnare förorter och om hur han hittade Counter strike men också om missbruket och den livsnödvändiga kamratskapen. Counter strike är spelet som förändrade Emils liv och gjorde honom till en världskändis. Nu kan du höra hur det gick till.

Kommentarer inaktiverade.