Arrangemang
Detta evenemang har varit och är inte längre aktuellt.

Ett magiskt sportlov

Publicerat 8 februari 2017 | Av |

I år är det 20 år sedan den första Harry Potter boken, Harry Potter och de vises sten, släpptes och en hel värld blev förtrollad av Harry, Hermione, Ron och deras spännande tillvaro och möten med magi på Hogwarts, skolan för häxkonster och trolldom.

Det här är naturligtvis något som vi på Stadsbiblioteket vill uppmärksamma och firar därför med ett magiskt sportlov helt och hållet ägnat Harry Potter!

I Verkstan kan du göra en egen trollstav, på Scenen träna dina trollformler, I Crafty Corner skriva fan fiction och mycket mer. Kom hit och klappa Harry Potters monsterbok eller svara på frågor i något av våra Harry Potter-quiz!

Vi har fyllt hyllorna med Harry Potter och andra magiska böcker att låna, för alldeles säkert kommer man att vilja ta med sig lite av den där potterska magin hem. Ni har väl inte missat att de två första böckerna i serien kommit ut i underbara illustrerade utgåvor? Och har ni mot all förmodan förläst er på just dessa böcker finns det gott om andra magiska världar att kliva in i!

Under lovet har vi också två bokningsbara program för 9-12 åringar:

Barnhack för tjejer: Vi gör ett eget spel i Scratch på temat Harry Potter, pratar lite om vad programmering är och fikar. Onsdag 15/2 kl.10.00

Abra Kadabra: Trollkarlen AsonBsonCson har rest hela vägen hit från sitt magiska rike för att visa oss sina allra bästa trolleritricks. Söndag 19/2 kl.14.00

Boka plats från och med den 9/2, läs mer om hur du gör på: stadsbiblioteket.nu/boka 

Accio Harry Potter-vänner!

Välkomna!

Ett svar till “Ett magiskt sportlov”

  1. Så himla bra grejjer! Specielt barnhack, hade min dotter bara varit äldre än 1 år så hade vi kommit direkt och hackat ihop!