Skönlitteratur

De 100 mest utlånade ljudböckerna 2017

Publicerat 10 januari 2018 | Av |

Fler och fler upptäcker ljudböcker! En ljudbok i öronen kan förgylla powerwalken, storstädningen, pendlingen och hemmapysslet.

Det finns flera populära betaltjänster för den som vill låna ljudböcker men det går bra att använda sig av våra tjänster och spara pengarna i stället!

Vi har mängder av ljudböcker till utlån, både vanliga med flera CD-skivor och MP3-varianter, med hela böcker samlade på en enda skiva. Dem går det smidigt att föra över till MP3-spelare eller telefon.

Vi har också e-ljudböcker som du kan läsa mer om på E-Gotlib. De kan du lyssna på strömmande, men det går också att ladda ner och lyssna offline.

Vad händer då när en bok ska lyssnas på i stället för läsas? Vad fungerar och vad fungerar inte? Generellt kanske det är så att det krävs mer driv och spänning i en ljudbok eftersom lyssnaren ofta gör något annat samtidigt. Miljöbeskrivningar och poetiskt språk kräver mer koncentration. Eller vad tycker du, vilka böcker lyssnar du helst på? Här finns en intressant artikel på SVT.

Nu har vi listan på vilka ljudböcker som lånades mest hos oss 2017: 100 mest utlånade ljudböcker 2017

 

Kommentarer inaktiverade.