Serier, Skönlitteratur

Boktips i din radio

Publicerat 7 november 2011 | Av |

Har du precis läst ut en bok och vet inte vad du ska läsa nu? Tycker du inte att boktipsen du får här på bloggen räcker till? Då kan du lyssna på oss när vi boktipsar i radion också!

De flesta måndagar ger vi boktips i programmet Radiohuset som sänds i P4 Göteborg. Klockan 11 är det dags att ratta in sin radio och sätta sig och lyssna. Vi som är med och tipsar om böcker är personal från många olika bibliotek i Göteborg. Vi tipsar om gamla godingar, pinfärska nysläppta romaner, fina bilderböcker, spännande serieromaner – ja alla möjliga böcker man kan hitta på ett bibliotek. Är det så att man missar att lyssna, så går det bra att lyssna i efterhand. Alla boktipsen finns i ett sändningsarkiv.

Undrar du hur det kan gå till när vi är i studion och sänder? Titta på blogginläggets klipp, då får du se Elin prata om serieromanen Om någon vrålar i skogen av Malin Biller.

Vill du ha lite fler tips redan nu? Här hittar du en lista över vad för böcker vi har tipsat om. Här kan du höra Karin tipsa om böcker med Norge-tema. Här kan du höra Elin tipsa om böcker med självbiografiskt innehåll. Här kan du höra Anne-Lill tipsa om böcker som handlar om dystra framtidsutsikter.

Kommentarer inaktiverade.