Arrangemang

Vårens program är här!

Publicerat 28 januari 2011 | Av |

Nu har det äntligen kommit! Stadsbibliotekets vårprogram är här. Oavsett om du gillar Västafrikansk hiphop, skönlitterära klassiker, politiska debatter, tv-spel eller sagostunder är Stadsbiblioteket Göteborg en plats för dig.

Under våren bjuder Stadsbiblioteket in till många inspirerande möten, kurser och workshops för alla åldrar. Maria Nilsson är bibliotekarie och Stadsbibliotekets samordnare för vårens program.

– Det är väldigt roligt att kunna presentera så många arrangemang inom så många olika områden. Bland vårens arrangemang finns bland annat en särskild satsning på ny teknik. Under teknikkvällar och helger hålls kurser, visningar och föreläsningar för både nybörjare den som vill fördjupa sig lite extra i till exempel sociala medier eller gratisprogram på nätet.  En annan satsning under våren är olika workshops för barn och unga. Där står det egna skapandet i fokus och det kan handla om pyssel, teater eller teckningskurser i Manga.

Till några av arrangemangen krävs föranmälan, till andra är det drop in men allt är alltid gratis.

– Något som vi är väldigt stolta över är att alla våra arrangemang är kostnadsfria, det är väldigt viktigt att alla ska ha möjlighet att ta del av allt det som Stadsbiblioteket anordnar, avslutar Maria.

Programmet finns att hämta i pappersform på Stadsbiblioteket från och med idag men du hittar det även på webben.

  
För mer information kontakta:
Maria Nilsson, bibliotekarie,  Stadsbiblioteket Göteborg.
Telefonnummer: 031-368 34 22
E-postadress: maria.nilsson@kultur.goteborg.se

Kommentarer inaktiverade.