Arrangemang
Detta evenemang har varit och är inte längre aktuellt.

Utställning med Agnes Brusk-Jahn

Publicerat 12 juni 2017 | Av |

Välkommen på vernissage med konstnären Agnes Brusk-Jahn. Så här beskriver Agnes sin konst: ” Mitt målande är sprunget ur känslor och sökande. Det fyller de luckor av uttryck som jag inte kunnat finna via skrivande. I mina målningar experimenterar jag, leker, med olika färger och tekniker för att spegla olika sinnesstämningar, minnen, och fantasier.

Agnes Brusk-Jahn, 25 år, från Göteborg, hade sin första egna konstutställning sommaren 2016, hos Wästerläkarna i Västra Frölunda. Utdrag av det Agnes skriver och målar finns på: http://cargocollective.com/agnesbruskjahn

Under vernissaget bjuds det även på ljuva toner från det Göteborgsbaserade popbandet Riga Tiger som spelar låtar från sitt kommande albumsläpp ”Jag håller inte med om din åsikt och jag är beredd att döda dig för den”.

Utställningen är sedan öppen under bibliotekets ordinarie öppettider fram till och med lördag 27/8.

Kommentarer inaktiverade.