Arrangemang
En mikrofon framför ett draperi.

Foto: Colourbox.

Detta evenemang har varit och är inte längre aktuellt.

Open Mic på Stadsbiblioteket Göteborg

Publicerat 16 oktober 2015 | Av |

Nu drar Open Mic igång igen! Scenen öppen för alla – vad vill just du framföra inför publik? Open Mic är ingen tävling utan en plats där du kan prova att stå på scen för första gången eller hålla igång din scenvana.

Första tillfället för hösten, 20 oktober, kommer att genomföras ”Unplugged” och mer lågmälda scenakter får ta plats, men om du har en akt som kräver högre ljudvolym kan du anmäla dig till Open Mic 24 november eller 9 december.

Så om du sjunger eller dansar, vill läsa en dikt eller trolla så vill vi gärna höra av dig. Scenen är öppen för dig och dina vänner, utan jury eller uttagningar. Oavsett om du är nybörjare eller mer erfaren finns en plats för dig – atmosfären är tillåtande och stöttande. Föranmälda har förtur till scenen men du är också välkommen att bara komma dit och anmäla dig på plats eller supporta. På plats finns tekniker, mickar och lineboxar. I övrigt får du ta med den utrustning du behöver.

I våras genomfördes flera lyckade Open Mic arrangemang hos oss på biblioteket och då man kunde uppleva allt från poesi och opera till hiphop och trolleriakter. Att vara med är gratis och det är öppet för alla – vi har haft medverkande som varit allt från 15 till 65 år. Många är med om och om igen och får nya vänner och kontakter. Passa på att få tips om event och spelningar från andra, och kanske får du också chans att starta nya konstnärliga projekt i samarbete med människor du möter.

Tillfällen under hösten:
20 oktober kl 18-20
24 november kl 18-20
9 december kl 18-20

Skicka föranmälan till: jerker.forsberg@centrum.goteborg.se

I samarbete med: www.fritidicentrum.goteborg.se

 

Kommentarer inaktiverade.