Arrangemang

Maria Maunsback. Foto: Emma Larsson. Malin Lindroth. Foto: Inse Sabalj.

Detta evenemang har varit och är inte längre aktuellt.

Nuckan, Göteborgs shamaner och Bara ha roligt

Publicerat 18 juli 2018 | Av |

Författaren Malin Lindroth är 52 år, barnlös och har levt ensam i nästan trettio år. När hon presenterat sig som ofrivilligt ensam blev reaktionerna ofta starka och hon bestämde sig för att skriva om en livserfarenhet som sällan efterfrågas. Nuckan är ett ifrågasättande av normer och en berättelse om kärlek, makt och relationer.

Johan Nilssons nya roman Göteborgs Schamaner handlar om magi och kärlek. I ett kollektiv i Vasastan 1989 misslyckas en grupp schamaner hela en döende man. Schamankollektivet upplöses hastigt och folk försvinner åt olika håll. 25 år senare står Felix nyskild utanför en advokatbyrå nära Järntorget, och funderar på vad som hände med vännerna, och om han själv bär någon skuld till dödsfallet.

Maria Maunsbach, känd som programledare på radio och instagrammare. Hon debuterar med den intensiva och råa relationsromanen Bara ha roligt. Trots hög datingkompetens misslyckas huvudpersonerna med sitt förhållande eftersom de är oförmögna att sänka garden, vara sårbara och mötas på riktigt.

Kommentarer inaktiverade.