Film

Mitt liv i boxar

Publicerat 15 maj 2011 | Av |

Långfilmer känns för långa och kortfilmer för korta. Välproducerade serier däremot, perfekta att frossa i och se tio på raken eller att avrunda vardagskvällen med ett enda ljuvligt avsnitt.

Visst vet du om att Stadsbiblioteket har massor av DVD-boxar som du kan låna alldeles gratis?
Här kommer två personliga favoriter som du hittar på biblioteket:

In treatment
Hur kul är det att gå till psykologen? Inte så kul kanske men väldigt intressant och djupt beroendeframkallande är denna välproducerade serie med superskickliga skådespelare i olika åldrar. Hjärnskrynklaren Dr Paul Weston, spelad av Gabriel Byrne, jonglerar sina egna och sina patienters bekymmer och livskriser. Serien bygger på den israeliska serien BeTipul och lämnar dig eftertänksam och lite mer nöjd med ditt eget liv.

Flight of the concords
Vad händer när två lantisar från Nya Zeeland flyttar till New York för att bli rockstjärnor? Inte så mycket, men ändå en hel del kan man säga. I serien följer vi Jemaine och Brett och deras manager Murray på vägen mot berömmelse som visar sig vara en ganska så brant uppförsbacke.  Musiken spelar en av huvudrollerna i serien och har du en förkärlek för populärmusik kommer du säkert känna igen takterna i  dängorna som serveras.

Kommentarer inaktiverade.