Blogg, Boktips
Hannu Sarenström – Det nya trädgårdslandet

Hannu Sarenström

Live kl 18 Hannu Sarenström – Det nya trädgårdslandet

Publicerat 22 mars 2021 | Av |

”Mat- och trädgårdskreatören Hannu Sarenström gästar Europa Direkt Göteborgsregionen för en livesänd inspirationsföreläsning om den nya boken ””Det nya trädgårdslandet, om att odla grönsaker, blommor och sig själv””.

Hannu Sarenström är en mångsidig inspiratör inom mat och trädgård, känd från både tv, tidningar och böcker. Grönsaksodling är Hannus stora passion och i den nya boken berättar han om konsten att välja rätt sort, provodla och smaka sig fram. Om en trädgård där mängder av grönsaker och rotfrukter samsas med blommor i odlingen, blommor som både han själv och insekterna älskar.

Programmet arrangeras i samarbete med Europa Direkt Göteborgsregionen (EDGR). I en serie onlineföreläsningar sätter EDGR fokus på EU:s Gröna giv – en klimatstrategi som kommer påverka hela vårt samhälle. Ambitionen är att Europa ska bli världens första klimatneutrala kontinent före 2050 och strategin syftar till att förbättra människors livskvalitet genom renare luft och vatten, bättre hälsovård och en bättre skyddad natur.
Föreläsningen är direktsänd och går att ta del av via Stadsbibliotekets blogg, Facebook-sida eller Youtube-sida. (länkar)”

Kommentarer inaktiverade.