Arrangemang
Detta evenemang har varit och är inte längre aktuellt.

Lilla filmfestivalen

Publicerat 1 december 2017 | Av |

Den 18 – 21 januari, helgen innan den stora festivalen, öppnas dörrarna till de små filmälskarnas egen festival. Välkommen till Stadsbiblioteket den 7 december för Göteborgs Lilla Filmfestivals programsläpp med workshop och filmvisning.

Filmaffischworkshop, för alla åldrar

Klockan 15.00-16.00 på trappscenen
Hur tycker du att en riktigt bra affisch ska se ut? Har du en favoritfil…m, eller skulle du vilja göra en egen film – hur skulle då affischen se ut? Under Göteborgs Lilla Filmfestivals affischworkshop och gå loss bland paljetter, glitter och klister. Det är gratis att medverka, du behöver inte föranmäla dig.

Kreativ torsdag, 9-12 år

Klockan 15.00-16.00
Visst hade det varit kul att göra egna filmer? Under Kreativ torsdag på Stadsbiblioteket har du chans att lära sig grunderna i filmskapande med pedagoger från Göteborgs Lilla Filmfestival. Kursen är gratis och du behöver inte föranmäla dig.

Programmet för Göteborgs Lilla Filmfestival släpps kl 16.30!

Film – Lea och Skogspiraterna

Klockan 17.00-17.30
När Leas lillebror försvinner i skogen måste hon trotsa sin rädsla för skogen och bege sig ut för att leta efter honom. Hon träffar kapten Bik, en liten maskliknande varelse som påstår sig vara en skogspirat med en armé på tusen pirater. Lea och skogspiraterna är ett roligt äventyr som utspelas i den magiska nordiska skogen. Filmtrailer: https://www.youtube.com/watch?time_continue=1&v=f34Fg8eQHkU

I samarbete med Göteborg Film Festival.

Kommentarer inaktiverade.