Arrangemang

Jobb, resa och ung hälsa

Publicerat 8 september 2015 | Av |

Är du ung och intresserad av att arbeta i ett annat land? Eller vill du få veta hur du kan lägga upp din vardagsbudget? Välkommen på måndagsdrop-in med Eures och Hälsolots. Då får du som är 18-35 år tips och råd av experter.

Dag: Varannan måndag 14/9, 28/9, 12/10, 26/10, 9/11, 23/11
Tid: 14.00 – 18.00
Plats: Plan 2, Stadsbiblioteket Göteborg

Är du intresserad av att arbeta utomlands?

Låter förskollärare i Spanien, servitör på café i Frankrike eller kundtjänstmedarbetare på Irland intressant?

Du som är 18-35 år kan prata utlandsjobb med experter från Eures som ingår i ett nätverk med jobbrådgivare i Europa. Är du 18-35 år och blir erbjuden jobb i annat EU/EES-land så kan du söka ekonomisk ersättning för intervju och flytt/bosättnings-stöd. Du får information om vilka jobb som finns, hur du ansöker och annat som kan hjälpa dig på vägen.

Ung hälsa

Prata hälsa och ställ frågor! Experter tipsar, ger råd och motiverar!

Sover du gott om natten? Är du alltid uppkopplad? Vill du komma igång och träna? Vill du ha tips på god och nyttig mat? Har du frågor om preventivmedel? Eller vill du ha hjälp att få koll på din ekonomi?

Vill du ha svar på någon av dessa eller andra frågor så kom på vårt måndagsdrop-in som är gratis.

Vid varje tillfälle finns hälsoinformatörer från Hälsolots på plats. Andra experter som du kan träffa är sjukgymnaster, socionomer, sjuksköterskor, dietister, barnmorskor och budget- och skuldrådgivare. OBS! Tänk på att de olika experterna inte deltar vid varje tillfälle! Vill du veta vilken av dagarna de olika experterna är på plats ring 031-365 70 54.

Välkommen!

Ett samarbete med: Eures, Europa Direkt Göteborgsregionen, Hälsolots Centrum Majorna Linné, FaR-teamet, Folkhälsogruppen Jämvikt och Budget- och skuldrådgivningen.

 

Kommentarer inaktiverade.