Arrangemang
Detta evenemang har varit och är inte längre aktuellt.

Informationsträff om Kulturstöd + Skatteverket

Publicerat 8 april 2019 | Av |

Informationsträffen är för dig som vill arrangera ett konst- eller kulturprojekt i Göteborg och vill söka stöd för sitt projekt, är författare och söker arbetsstipendium, dig som söker kulturstipendium, hyressubvention för din ateljé eller filmstöd. Träffen är ett bra tillfälle att få reda på om det är möjligt att få stöd för ditt projekt eller verksamhet, och du kan också få information om hur du ansöker.

Under andra delen av informationsträffen kommer Skatteverket att hålla en längre presentation om vad kulturarbetare behöver tänka på och vilken företagsform som kan vara lämplig. Informationen från Skatteverket passar även kulturarbetare som inte planerar att söka kulturstöd.

Kl 15-15.45: Vi berättar om stipendier och projektstöd som du eller din förening kan söka för kultur- och konstprojekt/verksamheter i Göteborg.

Kl 16-19: Skatteverket informerar. Vad behöver du som kulturarbetare tänka på, vilken företagsform passar dig bäst och kan du hålla kontakt med Skatteverket för att få rätt svar?

 

Välkommen!

Kommentarer inaktiverade.