Arrangemang
Foto: Dimitris Petridis.

Foto: Dimitris Petridis.

Glöm inte tidskrifterna

Publicerat 27 augusti 2011 | Av |

Det är ju lite pinsamt att erkänna, speciellt eftersom jag jobbar på ett bibliotek…

Jag känner ganska ofta att jag klarar mig utan boken. Blotta tanken på de tjocka pärmarna och de många sidorna som ofta krävs innan jag känner mig riktigt bekväm med karaktärerna. Sedan följer ett intensivt förhållande till berättelsen och sedan är det helt plötsligt slut, finito. Jag jobbar som informatör på biblioteket och kanske är det därför som jag  i perioder har jag istället låtit mig förföras av alla underbara tidskrifter som finns. Snabb, välskriven information helt enkelt.

På Stadsbiblioteket hittar du tidskrifter som rymmer såväl facklitteratur som intressanta litterära skildringar av olika slag. Här kan du verkligen gotta ner dig i ditt specialintresse eller lära dig något nytt om sådant du inte visste om innan.

En favorittidskrift som jag gärna tipsar om är tidningen Filter. Formatet är ljuvligt läsvänligt och artiklarna inuti är av alldeles lagom längd. Filters artiklar handlar om allt från ekologiska bönder till Spotify, alltid skrivna på ett intressant och ofta utmanande sätt.

Nästa gång du besöker Stadsbiblioteket, ta en sväng förbi vår avdelning med tidskrifter och hitta nya favoriter!

Kommentarer inaktiverade.