Arrangemang
Detta evenemang har varit och är inte längre aktuellt.

Dynamos skriv- och skaparcirkel

Publicerat 16 september 2015 | Av |

I höst startar Dynamo en helt ny skriv- och skaparcirkel för unga 13-25 år. Ledare för cirkeln är Jonas Asp som är ungdomsbibliotekarie och Frida Ulvegren som är serietecknare och mediepedagog.

Vi träffas vid fyra tillfällen under hösten och varje tillfälle har ett speciellt tema som vi skriver eller skapar utifrån. Höstens första tillfälle den 17/9 kl 17-19 har temat Olika perspektiv och då undersöker vi vad som händer med en litterär scen när den beskrivs ur en av bifigurernas synvinkel.

Varje träff avslutas med fika, då ger vi varandra feedback på det som skapats och tillsammans hjälps åt att komma vidare i vårt berättande.

Alla tillfällen består av fristående övningar så du är välkommen att delta vid ett eller flera tillfällen precis som du själv känner för. Vi ser gärna att du anmäler dig på dynamo@kultur.goteborg.se eller via kalendariet på Stadsbibliotekets hemsida.

Välkommen!
Frida och Jonas

Övriga teman under hösten 2015:

15/10 kl 17-19
Berätta med bilder
Vid det här tillfället prövar vi att skriva och teckna i kombination, alltså berätta i ord och bild.

12/11 kl 17-19
Skapa till musik
Den här gången skriver vi igen, men denna gång med musik som utgångspunkt och inspiration.

10/12 kl 17-19
Berättelser ur livet

Vi pratar om att måla upp bilder ur vardagen i musiktexter, litterära texter och serier och alla deltagare får själva välja vilken form de vill berätta i. Är man intresserad av att berätta i bilder så gör man det, är man främst en skribent så skriver man, och så vidare.

Kommentarer inaktiverade.