Bokcirkel
Detta evenemang har varit och är inte längre aktuellt.

Bokcirkel för unga

Publicerat 23 augusti 2016 | Av |

Inför varje tillfälle så har alla deltagare läst den utvalda boken. Du kan låna den på biblioteket. När vi ses så pratar vi om boken och vrider och vänder lite på innehållet. Det är ok att prata så mycket eller så lite man vill och du väljer själv om du vill vara med på ett eller flera tillfällen. Inga krav. Biblioteket bjuder på smörgås och te. Hoppas vi ses! Anmäl dig till: dynamo@kultur.goteborg.se

Måndag 12/9 – Jag, Earl och tjejen som dör

Vi pratar om Jag, Earl och tjejen som dör av Jesse Andrews. Humor, sorg, vänskap och kärlek. En succéroman i samma stil som Förr eller senare exploderar jag.

Måndag 10/10 – Vi ses i mörkret

Vi pratar om Vi ses i mörkret av David Wiberg. En bok om det första stora förhållandet som betyder allt och om risken att slukas hel av kärleken. Smärtsam igenkänning och svart humor.

Måndag 7/11 – Svindlande höjder

Vi pratar om Svindlande höjder av Emily Brontë. En mörk och passionerad kärlekshistoria som har förtrollat läsare i över 150 år. En av de riktigt stora brittiska klassikerna.

Måndag 5/12 – Vattnet drar

Vi pratar om Vattnet drar av Madeleine Bäck. En avfolkad bruksort någonstans i Gästrikland. Något ondskefullt vaknar som hotar och förgiftar bygden. Socialrealism och skräck i ohelig blandning.

Kommentarer inaktiverade.