Arrangemang, Barnböcker, Bokbussen, Stadsbiblioteket Miini

Synneve Hagström. Foto privat.

Bland bockar, grisar och en prinsessa

Publicerat 27 juni 2018 | Av |

Träd in i sagans värld på bokbussen; träffa Synneve och hennes dockor i sommar! Vid dåligt väder flyttas aktiviteten till sagorummet Tellus på Stadsbiblioteket.

Vi hoppas på en riktigt solig och varm sommar. För när vädret är fint åker bokbussen till stranden. Vid några tillfällen i sommar besöks bokbussen av Synneve Hagström, och då blir det sagor och ramsor i en härlig mix. Med sina handdockor bjuder Synneve på en föreställning för alla barn från 3 år. Bland de klassiska sagor som berättas kan nämnas Tre små grisar, Petter och hans fyra getter, Bockarna Bruse och Prinsessan på ärten. Träffa också Bolibompadraken, trollkarlen och de fem små aporna. En och annan överraskning blir det också. Och hattparaden får du inte missa!

Synneve Hagström är förskollärare i botten och arbetar numera som atelierista på olika förskolor i Göteborg.

– Jag har arbetat med barn så länge jag kan minnas, berättar Synneve. Jag älskar verkligen att jobba med barn och bild. Och de dockor som jag använder i mina föreställningar har jag byggt själv. Förutom mitt arbete som atelierista skriver jag också barnboksrecensioner.

Här kan du se vilka dagar som Synneve kommer till bokbussen i sommar.

Välkomna!

 

Kommentarer inaktiverade.