Arrangemang
Detta evenemang har varit och är inte längre aktuellt.

Bibblans digitala bokcirkel

Publicerat 4 februari 2016 | Av |

Den 10 februari kl. 17 träffas vi på Stadsbiblioteket över en fika och presenterar vår bokcirkel. Vi delar ut boken och berättar hur cirkeln går till. Därefter träffas vi digitalt på bokcirklar.se.

Först ut i vår digitala bokcirkel är Hilary Mantels novellsamling Mordet på Margaret Thatcher. En bok som både fått ris och ros dels för sin provokativa titel. För de som är vana vid hennes långa historiska romaner (Wolf Hall) och  (För in de döda) kan det bli en ny och spännande läsning där andra sidor av henne som författare kommer fram. För i sin novellsamling så är hon fast förankrad i vår politiska nutid och formatet är kort.

Nu hoppas vi att tillsammans med er få igång ett anspråkslöst samtal om en bok som flera läst. Vår upplevelse är att när man läser tillsammans och delger andra sin tolkning så växer läsningen till något större än bara de egna tankarna och känslorna. Vi är också övertygade om att den här rätt kusliga boken kan leda till en rad olika reflektioner och tyckanden. Skicka din anmälan till: sofia.olausson@kultur.goteborg.se

Sofia, Rebecca och Emma – bibliotekarier på Stadsbiblioteket Göteborg

Kommentarer inaktiverade.