Barnböcker, Boktips
Omslag till Bara för dig på lågstadiet: 12 berättelser. Rabén & Sjögren.

Omslag till Bara för dig på lågstadiet: 12 berättelser. Rabén & Sjögren.

Bara för dig på lågstadiet

Publicerat 14 december 2021 | Av |

Den perfekta högläsningsboken för ett lågstadiebarn! En samling med spännande och roliga berättelser om att vara i lågstadieåldern, med allt det magiska och skrämmande och förvirrande som det innebär.

Här finns 12 originella, rörande, finstämda berättelser från många av ditt barns favoritförfattare! Cina Friedner är redaktör och bland författarna finns Emma Adbåge, Lisa Bjärbo, Mårten Melin, Jenny Jägerfeld och många andra representerade. Varje avsnitt är även fint och varierat illustrerade av en mängd olika välbekanta konstnärer. Ingen berättelse blir den andra lik.

Du kan läsa om att längta så mycket efter att ha en hund att man fyller hemmet med post-itlappar och sen räknar ut det perfekta sättet att tjata (tips: ihärdigt, hellre lite varje dag än allt på en gång).

Du kan läsa om att bli besatt av mangodoften i en flickas hår. Om att stjäla ett livs levande monster som är världens gulligaste och kan prata. Och om att lära känna en pojke som är taggig utanpå och len inuti, som en kastanj.

Och mycket mer.

En berättelser tar ungefär en kvart att läsa och är precis lagom läsning innan man släcker lampan. Eller om det finns mer tid, läs två eller tre!

Låna Bara för dig på lågstadiet : 12 berättelser hos oss.

 

Kommentarer inaktiverade.