Musik, Tillbyggnaden

Daniellas bästa 2012

Publicerat 17 december 2012 | Av |

När Daniella som jobbar med verksamheten och biblioteket Dynamo hos oss ska sammanfatta året så blir det så här.

Jag försöker sätta mig ner och minnas vilken som varit årets bästa låt, vilken bok jag älskade i år och vilken film jag vill höja till skyarna. Men jag kan bara tänka på andra saker. I våras fick jag mitt lastbilskörkort så att jag kan köra bokbuss under tiden som vi har stängt Stadsbiblioteket för ombyggnad.

I mars stängde vi biblioteket efter mycket packande och sedan packade vi upp igen på tre andra platser i staden. Det har varit ett annorlunda biblioteksår, då du hittar oss som jobbar på Stadsbiblioteket på fem olika bibliotek i staden (300m2, Global, Dynamo, Bokbussarna och Miini) istället för på ett enda.

Jag gillar utmaningar och när jag nu baxar runt 12 meter bokbuss  i Göteborgs snölandskap så blickar jag framåt mot 2014 och öppnandet av det nya Stadsbiblioteket. Under tiden lyssnar jag på årets mest fantastiska och dramatiska låt:

”Oh if tomorrow comes/I wanna waste my love on you like a pearl merchant/ I’m ready to learn what it tastes to burn/I’m gonna let you show me what it means to breathe fire” från skivan Instinct av Niki and the Dove.

Kommentarer inaktiverade.