Film

All you need is love

Publicerat 14 februari 2012 | Av |

Nu tipsar vi om en julfilm, fast det snart är vår! Men det handlar om kärlek och det är ju aktuellt idag på alla hjärtans dag.

Vissa filmer kan man se hur många gånger utan att tröttna. Love actually är en sån film för mig. Jag kan nog inte ens räkna hur många gånger jag har sett den. Det spelar faktiskt ingen roll , för jag tycker att den är lika bra varje gång jag ser den. Jag gråter dessutom på samma ställe varenda gång.

I Love actually hamnar vi i London och det närmar sig jul. Vi möter ett myller av människor vars livsöden flätas samman och hänger ihop på många sätt. Vi möter bland annat killen som är kär i bästisens fru. Andra är den gifte mannen som attraheras av den unga och sexiga kollegan. Det är den äkta makan som misstänker att maken är otrogen. Det är den unge killen som inte vet hur har ska få tjejen han är kär i att se honom. Alla har en sak gemensamt – kärleken. Sökandet  och längtan efter kärleken. Oron för hur man behåller kärleken.

Filmen är full av kända skådespelare – Hugh Grant, Emma Thompson, Liam Neeson, Colin Firth – ja nästan alla kända brittiska skådespleare är med. Bill Nighy spelar en fantastiskt rolig bedagad musiker som försöker göra comeback med en förskräcklig jullåt. Love actually är filmen som har allt! Man får gråta lite och man får skratta lite. Och vilket ställe som jag gråter till varje gång? Ja men, du får se filmen! Kanske gråter vi på samma ställe!

Kommentarer inaktiverade.