E-böcker

Bibliotekets e-böcker – nu i din Iphone/Ipad!

Publicerat 19 november 2010 | Av |

Efterlängtad nyhet! Alla bokälskande Iphone/Ipad-ägare har fått en tidig julklapp – nu går bibliotekets e-böcker att låna och ladda ner till Iphone/Ipad.

Vi har väntat och längtat och väntat och längtat. Och nu, äntligen, är det möjligt att låna, ladda ner och läsa bibliotekets e-böcker i Iphone och Ipad. En toppennyhet! Tidigare har det så kallade drm-skyddet på e-böckerna varit ett hinder, men nu finns en ny app som heter Bluefire reader som klarar detta. Det betyder alltså att alla bibliotekets e-böcker går att låna gratis till din Iphone, Ipad och Ipod touch.

Många blev glada när nyheten släpptes och det bloggades flitigt om detta. Här har du några blogginlägg med bra instruktioner om hur du ska gå till väga när du lånar och laddar ner:

Teknik&trender, GP

Biblbiotekariebloggen