Kalendarium
Detta evenemang har varit och är inte längre aktuellt.

Hur mår EU?

Publicerat 15 mars 2017 | Av |

Vi tar tempen på EU - hur ser den ekonomiska och politiska situationen ut i Europa och hur går det för medborgarna? Storbritannien röstade för Brexit, vad har hänt sen dess och vilka utmaningar och möjligheter finns för EU, Sverige och medborgarna i framtiden? Paneldiskussion med Katarina Areskoug Mascarenhas, chef för för EU-kommissionens representation i Sverige, Stefan Gustavsson, näringspolitisk chef Västsvenska Handelskammaren, Daniel Naurin, professor i statsvetenskap vid Oslo och Göteborgs universitet.

Vi tar tempen på EU – hur ser den ekonomiska och politiska situationen ut i Europa och hur går det för medborgarna? Storbritannien röstade för Brexit, vad har hänt sen dess och vilka utmaningar och möjligheter finns för EU, Sverige och medborgarna i framtiden?

Paneldiskussion med Katarina Areskoug Mascarenhas, chef för för EU-kommissionens representation i Sverige, Stefan Gustavsson, näringspolitisk chef Västsvenska Handelskammaren, Daniel Naurin, professor i statsvetenskap vid Oslo och Göteborgs universitet. Moderator: Ylva Nilsson, journalist

I samarbete med Europa Direkt Göteborgsregionen.
Tema: Natur och samhälle