Arrangemang
Detta evenemang har varit och är inte längre aktuellt.

Dynamo fyller 10 år!

Publicerat 20 september 2019 | Av |

Stadsbibliotekets ungdomsavdelning Dynamo fyller 10 år i år, det firar vi under vecka 39!

Under jubileumsveckan kommer vi att bjuda på extra roliga aktiviteter för dig mellan 13 och 25 år. På måndag den 23/9 mellan kl 16 och 19 har du chansen att prova på screentryck – passa på att trycka din egen tygpåse med ett motiv du gillar.

På tisdag 24/9 har bibliotekarierna Jenny och Alma sin populära boktipsstund igen. Från kl 16 har du chansen att få en massa bra tips på ungdomsböcker och dessutom chansen att vinna en bok. Du får hemskt gärna ta med dina egna boktips också! Vi ses i Dynamo Läs.

På torsdagen den 26/9 är det dags för terminens första Club Dynamo (#clubdynamo)! Ett superpoppis häng som funnits regelbundet i Dynamo i flera år, då vi släcker ner, bjuder på goda grejer, quizar och delar ut pris! Kom redan från kl 16, så kan du få en gratis ungdomsbok från #värstaboken. Den här gången är Club Dynamo-temat ”Beauty and the Dynamo”, så släpp fram beauty-nörden i dig och kom och vinn quizet! Quizet börjar 17.00. Efteråt gör vi egna hudvårdsgrejer vid pysselbordet, kanske en fräsch ansiktsmask? ?

På lördag den 28/9 ger vi brädspelen extra mycket utrymme i Dynamo. Kom på brädspelslördag, hela eftermiddagen!

Under veckan kommer vi också att ha laddat upp med extra bra boktips – personalens Dynamo-favoriter. Och som vanligt kan du alltid komma till Dynamo för att plugga, läsa, låna böcker, låna spel, spela tv-spel och brädspel.

Hoppas att vi ses på plan-1!

Hälsningar
Dynamo-gänget