Arrangemang, Bokcirkel, Facklitteratur, Skönlitteratur
Detta evenemang har varit och är inte längre aktuellt.

Bokcirkla på Stadsbiblioteket!

Publicerat 30 januari 2019 | Av |

Vad är väl en bokcirkel på biblioteket?
Den kan vara dötrist och långtråkig och alldeles ….. alldeles underbar!

Att dela sin läsupplevelse med andra kan vara berikande och utvecklande. Nu har du möjlighet att göra nya bekantskaper; både med litteratur och människor.

Stadsbiblioteket bjuder in dig till en mingelkväll där du har chans att få tips om lämpliga boktitlar för en bokcirkel. Samtidigt kan du under kvällen hitta nya vänner med vilka du kan bilda en bokcirkel-grupp.

På mingelkvällen kommer sju boktitlar att presenteras. Det rör sig om fem romaner och två fackböcker.  Titlarna är valda med omsorg av erfaren bibliotekspersonal. Böckerna kommer att kunna lånas med extra lång lånetid för bokcirkeldeltagare.

Stadsbiblioteket erbjuder bokcirkel-grupperna att använda grupprum på biblioteket för de framtida träffarna. Men det går också bra att välja någon annan plats om gruppen hellre vill det.

Så välkomna alla bokcirkel-sugna till en underbar kväll på biblioteket! Vi hoppas att du kommer att få mycket inspiration för framtida läsning, samtidigt som mingelkvällen också ger möjlighet till att knyta kontakter med andra läsintresserade.

Kommentarer inaktiverade.