Kalendarium

Saga Fagerström. Lina Wolff. Foto: Wolff Perez. Lotta Olsson. Foto: Ulrica Zwenger.

Detta evenemang har varit och är inte längre aktuellt.

Trappa ner: Lotta och Lina till toner av Saga

Publicerat 1 augusti 2016 | Av |

Lotta Olsson är sedan tidigare verksam som barnboksförfattare och dramatiker.

Lotta Olsson är sedan tidigare verksam som barnboksförfattare och dramatiker. De dödas verkliga antal är hennes första roman. Det är en berättelse om sorg och saknad, mödrar och döttrar, liv och död.

Lina Wolf är aktuell med De polyglotta älskarna. I denna vindlande romanväv står mannens blick på kvinnan i centrum – men också förförelsen och förödmjukelsen, älskarnas hjärtskärande tillstånd, och drömmen om förståelse.

Saga Fagerström studerar klassisk tvärflöjt på Högskolan för scen och musik i Göteborg. Hon har spelat flöjt i 13 år och verkar inom symfonisk konstmusik och kammarmusik. Hon jobbar dessutom i projektform med andra konstformer för att nå en bredare och framförallt yngre publik.