Stadsbiblioteket 300m2, Tillbyggnaden

Logotypen för Stadsbiblioteket 300m2.

Stadsbiblioteket 300m2 öppnar mitt i stan!

Publicerat 21 november 2011 | Av |

Har du sett bibliotekarier springa förbi med hetsig blick på sistone? Då kanske du gissat att något spännande är i görningen. Göteborg ska få ett nytt bibliotek mitt i stan!

Ja det är sant.

Bara ett par minuters promenad från Centralen och Nordstan kommer vi att öppna ett nytt bibliotek där du kan låna böcker, filmer och skivor. Hämta dina reserverade böcker och lämna tillbaka det du har hemma. Läs en tidning, kolla mailen, få ett boktips eller ett leende.

Allt är helt gratis som vanligt.

Det kommer finnas lite av det mesta. Böcker på svenska och engelska, populära pocketböcker, CD-skivor, filmer, mode, konst, hobby, sport, historia, resor, dagstidningar och månadstidningar i mängd.

Mellan Chili och Sheraton. Södra Hamngatan 57.

300m2 ligger här! Kartan kommer från hitta.se

300 kvadratmeter är det och 300m2 heter det.

När öppnar vi då? Första advent! 27 november. Sen finns det ända tills Stadsbiblioteket är ombyggt och nyöppnat (första kvartalet 2014).

Det är därför vi skyndar så.

Välkomna!