Kalendarium
Detta evenemang har varit och är inte längre aktuellt.

Fredagshänget för dig 9–12 år

Publicerat 3 augusti 2016 | Av |

Gillar du att träffa kompisar, spela spel, quizza, pyssla och göra roliga skapandeuppdrag? Kom till barnavdelningens Crafty Corner där vi gör olika roliga saker varje gång.

Gillar du att träffa kompisar, spela spel, quizza, pyssla och göra roliga skapandeuppdrag? Kom till barnavdelningens Crafty Corner där vi gör olika roliga saker varje gång. Fredagshänget är gratis och du behöver inte föranmäla dig. Så fort nya fredagshäng är bestämda lägger vi ut det på den här sidan så kika gärna in då och då. Redan nu kan vi berätta om två av höstens fredagshäng – läs nedan.

Teaterlek

Fredag 4/11 Tellus kl 15–16
I år är det exakt 400 år sedan dramatikern och författaren William Shakespeare dog. Trots att det var så länge sedan han skrev sina berättelser så slutar de aldrig att vara lika spännande, roliga och fyllda med känslor. Vi teaterleker och ger nytt liv åt teaterrepliker gamla som gatan.

Harry Potter

Fredag 2/12 Tellus kl 15–16
Vi bygger upp en skuggteater tillsammans. Inspireras av J. K. Rowlings magiska böcker om Harry Potter och klipp, karva och bygg ihop din egen skuggfigursvariant av någon av varelserna eller personerna i Harry Potter-världen.