Stadsbiblioteket Dynamo, Stadsbiblioteket Miini

Är du vår nya mediepedagog?

Publicerat 2 augusti 2012 | Av |

Vi söker två stycken mediepedagoger med inriktning mot barn 0-5 år och 9-12 år. Du har förmågan att se tillvaron ur barnens perspektiv, samt älskar att möta barn och uppmuntra ungas kreativitet. Välkommen med din ansökan senast 19 augusti.

Mediepedagog inriktning barn 0-5 år

Vi söker dig som vill jobba i en kreativ och engagerad arbetsgrupp som fokuserar på barnens mediavärldar på bibliotek. Vi behöver nu stärka vår pedagogiska kompetens, och söker dig som brinner för de minsta barnen, har stor kunskap om barns utveckling, och pedagogisk erfarenhet av arbete med barnlitteratur.

Under 2012-2013 återfinns Stadsbibliotekets barnavdelning för 0-5 år på Röhsska museet – Miini. Tillsammans med kollegorna på Miini erbjuder vi dig att vara med och utveckla biblioteksrum och verksamhet som stimulerar och utvecklar små barns olika intelligenser. Hos oss kommer du att få chansen att testa nya sätt att arbeta.

Läs hela annonsen och ansök på offentligajobb.se

Mediepedagog inriktning barn 9-12 år

Vi söker dig som vill jobba i en kreativ och engagerad arbetsgrupp där vi jobbar för att göra biblioteket angeläget och självklart för unga. Vi behöver nu stärka vår pedagogiska kompetens, och söker dig som brinner för barn i åldrarna nio till tolv och har stor erfarenhet av målgruppens mediavärldar.

Du kommer att tillsammans med kollegor öppna bibliotekets alla medier för unga på ett inspirerande, kreativt och utvecklande sätt. Vi vill att när det om- och tillbyggda Stadsbiblioteket öppnar igen så ska det vara så intressant och angeläget som möjligt för åldersgruppen 9-12 år. Om du börjar hos oss kommer du därför att få vara med och testa nya sätt att arbeta och undersöka biblioteksrummets möjlighet att inspirera.

Läs hela annonsen och ansök på offentligajobb.se